Fordele ved plast vinduer og døre


Fordele ved plast – Primo System plastprofiler har mange fordele i konstruktionen af omkostningseffektive vinduer og døre. Det forklarer, hvorfor plastvinduer og plastdøre erstatter flere og flere konventionelle materialer.

Termisk isolering:
Plastprofiler er ikke kolde at røre ved. Deres U-værdi er lav, fordi plast er isolerende og ikke-varmeledende. Derudover er Primo-profiler konstrueret med 5 forskellige kamre, som yder varme-/kulde- og lydisolering.

Stærk og holdbar:
Primo System profiler til vinduer og døre bibeholder deres styrke og udseende år efter år. Primo System plastvinduer og -døre konstrueres af de mest UV-resistente materialer på markedet, så de hverken gulner, falmer eller forvitrer.

Lette at rengøre og vedligeholde:
Faktisk er den eneste “vedligeholdelse” rutinemæssig smøring af beslag samt lejlighedsvis rengøring af profiloverflader med sæbe og vand, evt. samtidig med pudsning af vinduesglasset. Det er forholdsvis nemt at reparere mindre skader eller huller fra montering af beslag med plastfyldning. Vinduerne kan fra fabrik leveres med aluminiumprofiler udvendig, click system og i flere forskellige farver.

Brænd-resistente:
Primo System profiler til vinduer og døre er svært antændelige og kan i modsætning til trævinduer ikke brænde ved egen flamme og taber ikke flammende dråber. Primo’s plastvinduer og -døre bidrager til at standse brand.

Miljømæssigt fremragende:
Plastprofiler fra Primo System producers uden brug af tungmetaller, og de udstråler ingen toksiske substanser. De er energibesparende i kraft af deres isoleringsegenskaber, og deres lette vægt gør dem omkostningseffektive i transport. De er nemme at bearbejde, og hvis de nogensinde skal erstattes, kan profilerne genbruges som råvare til nye profiler eller andre formål.

Attraktive:
Og endelig er vinduer og døre, som er fremstillet af plastprofiler fra Primo glatte og attraktive. De bliver til en integreret feature i byggeriets arkitektur – og ikke blot et supplement. Kontakt os uforpligtende hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved plastvinduer og døre.

Fordele ved plast  Fordele ved plast  Fordele ved plast

 

Du kan også læse mere om plastvinduer og plastdøre.

Bestil en gratis opmåling og modtag et uforpligtende tilbud på dine plastvinduer og plast døre til en særdeles konkurrencedygtig pris!

Vi er tilmeldt Vinduesindustrien, Dansk Vindues Verifikation samt BYG GARANTI ordningen og er dermed din sikkerhed for kvalitet og holdbarhed.