Kraftig facadedør

Kraftig facadedør i plast med karm og ramme fremstillet af ekstruderede PVC-profiler med 3 kamre. De hvide profiler er RAL-godkendte og under løbende kvalitetskontrol fra Dansk Vindues Verifikation.

Råvaren er en specialudviklet, hård og slagfast PVC, stabiliseret med en letmetal-forbindelse CaZn. Materialet indeholder hverken tungmetaller eller blødgørere.

Kraftig facadedør i plast og sammenbyggede elementkonstruktioner i bolig-, industri-, kontor-, butiks- og institutionsbyggeri samt ved renovering af ældre ejendomme er specielt velegnet, hvor der anvendes dørlukke, el-lås og/eller 1-punktslukke og rullelås.

Fordele ved plastdøre

• Miljørigtig
• Godt indeklima
• Energikasse A
• Isolerende
• Lydisolerende (lyddæmpende i forhold til andre typer døre)
• Minimal pleje og vedligeholdelse
• Lette at rengøre
• Brænd resistente
• Stærke, holdbare og lang levetid
• Falmer, gulner eller forvitre IKKE (mest UV-resistente materiale på marked)
• Garanti mod våd og svamp

Bestil en gratis opmåling

- Og modtag et uforpligtende tilbud til en særdeles konkurrencedygtig pris!

Få et tilbud

Konstruktioner

De kraftige facadedøre udføres med stuksvejsede hjørner i henholdsvis karm og ramme. Profilernes hovedkamre er forstærket med specialprofileret metalindlæg. Rammens profilgeometri muliggør, at man efter sammensvejsning af hjørnerne åbner rammen i 2 halvdele, der så igen samles omkring en metalramme. Hjørnerne er mekanisk forbundet til en stærk og stabil konstruktion, idet der samtidigt i konstruktionen er taget hensyn til de termiske bevægelser. Dette indebærer, at man ved denne konstruktion får netop den diagonale stivhed, der kræves for denne type elementer.

De kraftige facadedøre er monteret med korrosionsfrie hængsler. Specielt beslag med flerpunkt lukke giver optimal sikkerhed. Systemlås med cylinder kan indbygges efter behov. Kraftig facadedør leveres som standard med bundstykke af aluminium, men kan alternativt leveres med bundstykke af fiberskinne. Dørene udføres med dobbelttætning i henholdsvis karm og ramme og opfylder derfor selv de strengeste krav mht. tæthed for vind og regn iht. DS/EN 42 samt DS/ISO 8272. Tætningslisterne, der er fremstillet af enten TPE, kan udskiftes om nødvendigt.

Der anvendes tør glasisætning med glasbånd fremstillet af enten TPE. Glaslister leveres med co-ekstruderede tætninger. Kombinationer af flere typer af glasbånd og glaslister muliggør glastykkelser på: 4, 23, 30 og 36 mm. Ligeledes er der mulighed for isætning af isolerede fyldingspaneler i forskellige tykkelser og udførelser.

Facadedørene udføres som ind- eller udadgående, som enkeltelementer, sammenkoblet med sideparti eller som dobbeltdøre med gående post. Sammenkobling er også mulig med andre typer af elementer. Der er mulighed for delinger med henholdsvis vandrette og/eller lodrette post-/sprosse profiler i forskellige dimensioner.

Få et tilbud