Kip-skydedøre i plast


Kip-skydedøre i plast – læs nedenstående info om produktet.

Kip-skydedøre

Produkt:
Kip-skydedøre i plast med karm og ramme fremstillet af ekstruderede PVC- profiler med 3 kamre. Profilerne er RAL-godkendte og under løbende kvalitetskontrol fra Dansk Vindues Verifikation.

Materiale:
Råvaren er en speciel udviklet, hård og slagfast PVC, stabiliseret med en letmetal-forbindelse CaZn. Materialet indeholder hverken tungmetaller eller blødgørere.

Anvendelse:
Kip-skydedørene finder anvendelse i alle typer af byggeri, både nybyggeri og renovering.

Konstruktioner:
Kip-skydedøre udføres med stuksvejsede hjørner i henholdsvis karm og ramme. Profilernes hovedkamre er forstærket med specialprofileret, galvaniseret stålindlæg. Kip-skyde dør leveres som standard med 120 mm karmprofil. Men kan også leveres med 70 mm karm.

Det special konstruerede kip-skyde beslag med flerpunktlukning og kraftig alu-skinne i såvel top- som bundkarm, giver døren flere funktioner. Beslaget er ét-grebsbetjent. Kip-indstillingen giver mulighed for en trækfri ventilation. Skyde-indstillingen åbner døren helt, idet den mobile del skydes forbi den faste del.

Kip-skydedøren udføres med dobbelt tætning i henholdsvis karm og ramme og opfylder derfor selv de strengeste krav m.h.t. tæthed for vind og regn i henhold til DS/EN 42 samt DS/ISO 8272.

Tætningslisterne, der er fremstillet af TPE, kan udskiftes om nødvendigt. Der anvendes tør glasisætning med glasbånd fremstillede af TPE. Glaslister monteres indvendig. Glaslister leveres med co-ekstruderede tætninger. Kombinationer af flere typer af glasbånd og glaslister muliggør glastykkelser på: 4 mm, 20 mm, 23 mm, 30 mm og 36 mm. Ligeledes er der mulighed for isætning af isolerede fyldingspaneler i forskellige tykkelser og udførelser.

 

Du kan også læse mere om plastdøre samt fordelene ved Kip-skydedøre i plast.

Bestil også en helt gratis opmåling på topsving plastvinduer efter mål – og modtag herefter et ganske uforpligtende tilbud – til en særdeles konkurrencedygtig pris!

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte ostelefon 5486 0931. Du kan også besøge os i vores åbningstid, hvor du kan se alle produkter i vores showroom.