Terrassedøre i plast


Terrassedøre i plast – læs nedenstående info om produktet.

Terrassedøre

Produkt:
Terrassedøre i plast med karm og ramme fremstillet af ekstruderede PVC- profiler med 3 kamre. Profilerne er RAL-godkendte og under løbende kvalitetskontrol fra Dansk Vindues Verifikation.

Materiale:
Råvaren er en specielt udviklet, hård og slagfast PVC, stabiliseret med en letmetalforbindelse CaZn. Materialet indeholder hverken tungmetaller eller blødgørere.

Anvendelse:
Terrassedøre i plast anvendes i private ejendomme, sociale- og offentlige bebyggelser, industribyggeri, parcelhuse, samt ved renoveringer af ældre byggeri.

Konstruktioner:
Terrassedørene udføres med stuksvejsede hjørner i henholdsvis karm og ramme. Profilernes hovedkamre er forstærkede med specialprofileret, galvaniseret stålindlæg.

Vore terrassedøre er monteret med korrosionsfrie hængsler. Specielt beslag med flerpunktslukke giver optimal sikkerhed. Terrassedøren udføres med dobbelt tætning i henholdsvis karm og ramme og opfylder selv de strengeste krav m.h.t. tæthed for vind og regn i henhold til DS/EN 42 samt DS/ISO 8272.Tætningslisterne, der er fremstillet af TPE, kan udskiftes om nødvendigt.
Terrassedøre kan leveres medgennemgående karm eller 25 mm handicapvenligt bundstykke.

Der anvendes tør glasisætning med glasbånd fremstillet af TPE. Glaslister monteres indvendigt. Glaslister leveres med coekstruderede tætninger. Kombinationer af flere typer af glasbånd og glaslister muliggør glastykkelser på: 4 mm, 20 mm, 23 mm, 30 mm og 36 mm.

Ligeledes er der mulighed for isætning af isolerede fyldingspaneler i forskellige tykkelser og udførelser. terrassedøren udføres efter ønske som udadgående (sidehængt) eller indadgående (sidehængt eller sidebundhængt), som enkeltelementer, sammenkoblet med sideparti eller som dobbeltdør med gående post. Sammenkobling er også mulig med andre typer af elementer.
Der er mulighed for delinger med henholdsvis vandrette og/eller lodrette post- /sprosse profiler i forskellige dimensioner.

 

Du kan også læse mere om plastdøre og fordelene ved terrassedøre i plast.

Bestil en også gratis opmåling og modtag efterfølgende et uforpligtende tilbud til en særdeles konkurrencedygtig pris!

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte ostelefon 5486 0931 i vores åbningstider – og du er ligeledes velkommen i vores showroom.