Sidebundhængt vindue i plast


Sidebundhængt vindue i plast – læs nedenstående info om produktet.

sidebundhængt vindue

Produkt:
Drejekip eller sidebundhængt vindue i plast med karm og ramme fremstillet af ekstruderede PVC- profiler med 3 kamre. Profilerne er RAL-godkendte og under løbende kvalitetskontrol fra Dansk Vindues Verifikation.

Materiale:
Råvaren er en specialudviklet, hård og slagfast PVC, stabiliseret med en letmetal-forbindelse CaZn. Materialet indeholder hverken tungmetaller eller blødgørere.

Anvendelse:
Sidebundhængte vinduer finder anvendelse i alle typer af byggeri, både nybyggeri og til renovering.

Konstruktioner:
Sidebundhængte vinduer i plast (dreje kip vindue plast) udføres med stuksvejsede hjørner i henholdsvis karm og ramme. Profilernes hovedkamre er forstærkede med specialprofileret, galvaniseret stålindlæg. Det specialkonstruerede side-bundhængte beslag med flerpunktslukning giver vinduet flere funktioner. Den bundhængte stilling giver mulighed for trækfri ventilation. Den side-hængte stilling gør det muligt at pudse begge sider af vinduet indefra.

Sidebundhængt vinduet udføres med dobbelt tætning i henholdsvis karm og ramme og opfylder derfor selv de strengeste krav m.h.t. tæthed for vind og regn i henhold til DS/EN 42 samt DS/ISO 8272. Tætningslisterne i grå farve, der er fremstillet af enten TPE eller silikone, kan udskiftes om nødvendigt.

Der anvendes tør glasisætning med glasbånd fremstillet af TPE. Glaslister monteres indvendigt. Glaslister leveres med co-ekstruderede tætninger. Kombinationer af flere typer af glasbånd og glaslister muliggør glastykkelser på: 4, 6, 20, 23, 30 og 36 mm.
Sidebundhængt vinduerne leveres som enkelt-elementer, men sammenkobling er mulig, også med andre typer af elementer. Der er mulighed for delinger med henholdsvis vandrette og/eller lodrette post-/sprosse profiler i forskellige dimensioner.

 

Du kan også læse mere om plastvinduer og fordelene ved plast vinduer og døre.

Bestil allerede nu en gratis opmåling og modtag et uforpligtende tilbud til en særdeles konkurrencedygtig pris!

 

Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte ostelefon 5486 0931 i vores åbningstider. Du er ligeledes velkommen i vores showroom.