Top-sving plastvindue


Top-sving plastvindue – læs nedenstående info om produktet.

Top-sving plastvindue

Produkt:
Top-sving plastvindue med karm og ramme fremstillet af ekstruderede PVC-profiler med 3 kamre. De hvide profiler er RAL-godkendte og under løbende kvalitetskontrol fra Dansk Vindues Verifikation.

Materiale:
Råvaren er en specialudviklet, hård og slagfast PVC, stabiliseret med en letmetalforbindelse CaZn. Materialet indeholder hverken tungmetaller eller blødgørere.

Anvendelse:
Top-sving plastvindue finder anvendelse i alle typer af byggeri, både nybyggeri og renovering.

Konstruktioner:
Top-sving plastvindue udføres med stuksvejsede hjørner i henholdsvis karm og ramme. Karmprofilerne er forstærket med specialprofileret, galvaniseret stålindlæg.

Det specialkonstruerede Top-sving beslag giver mulighed for at åbne vinduet og derefter vende det 180 grader, således at ydersiden vender indad og er let tilgængelig for pudsning. Tps-sving beslaget er monteret så rammen lukker op udenfor og således ikketager plads i rummet. Når vinduet er vendt, ligger rammen indenfor karmen

Vinduet udføres med tætning i karmen og opfylder de strengeste krav m.h.t. tæthed for vind og regn i henhold til DS/EN 42 samt DS/ISO 8272. Tætningslisterne af TPE i grå og sort kan udskiftes om nødvendigt.

Glaslister er monteret indvendig.

 

Vi producerer alle Top-sving plastvinduer i vores egen produktion, og derfor er alle vores produkter af højeste kvalitet. Alle vores PRIMO SYSTEM produkter udarbejdes efter bestillinger på mål.

Der er mange fordele ved plast vinduer. Eksempelvis kan plastvinduer ikke danne råd eller svamp og afgiver heller ingen giftige stoffer. De er slidstærke, og tåler påvirkning af vand, vind og vejr. Derud over kræver de ingen vedligeholdelse.

Læs mere om plastvinduer og plastdøre.

Bestil også en helt gratis opmåling på topsving plastvinduer efter mål – og modtag herefter et ganske uforpligtende tilbud – til en særdeles konkurrencedygtig pris!

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte ostelefon 5486 0931. Du kan også besøge os i vores åbningstid, hvor du kan se alle produkter i vores showroom.