Topstyret plastvindue


Topstyret plastvindue – læs nedenstående info om produktet

Topstyret plastvindue

 

Produkt:
Topstyret plastvindue med karm og ramme fremstillet af ekstruderede PVC-profiler med 3 kamre. De hvide profiler er RAL-godkendte og under løbende kvalitetskontrol fra Dansk Vindues Verifikation.

Materiale:
Råvaren er en specialudviklet, hård og slagfast PVC, stabiliseret med en letmetal-forbindelse CaZn. Materialet indeholder hverken tungmetaller eller blødgørere.

Anvendelse:
Topstyret plastvinduer finder anvendelse i alle typer af byggeri, både nybyggeri og renovering.

Konstruktioner:
Topstyrede plastvinduer udføres med stuksvejsede hjørner i henholdsvis karm og ramme. Profilernes hovedkamre er forstærkede med specialprofileret, galvaniseret stålindlæg. Konstruktionen gør, at at karm og ramme ligger lige og i samme plan udvendigt, når vinduet er lukket. Det special konstruerede topstyrede beslag sikrer, at vinduesrammen er i balance i enhver åben stilling. Den smalle profilgeometri sikrer optimalt lysindfald.

Beslagets funktion gør det muligt at åbne det topstyrede vindue i ventilationsstilling. Vinduet udføres med indvendig tætning i karm og opfylder selv de strengeste krav m.h.t. tæthed for vind og regn i henhold til DS/EN 42 samt DS/ISO 8272. Tætningsisterne, der er fremstillet af TPE, kan udskiftes om nødvendigt.
Der anvendes tør glasisætning med glasbånd fremstillet af TPE. Glaslister monteres udvendigt. Glaslister leveres med co-ekstruderede tætninger. Kombinationer af flere typer af glasbånd og glaslister muliggør glastykkelser på: 4 mm, 20 mm, 23 mm, 30 mm og 36 mm.
De topstyrede plastvinduer leveres som enkeltelementer, men sammenkobling er mulig, også med andre typer af elementer. Der er mulighed for delinger med henholdsvis vandrette og/eller lodrette post- /sprosse profiler i forskellige dimensioner.

 

Læs mere om plastvinduer og fordelene ved plast vinduer og døre.

Bestil en gratis opmåling på topstyret plastvinduer – og modtag et uforpligtende tilbud til en særdeles konkurrencedygtig pris!

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte ostelefon 5486 0931. Du kan også besøge os i vores åbningstid, hvor du kan se alle produkter i vores showroom.